WAAROM KIEZEN VOOR CTA?


Chameleon Travel Africa is een belangrijk deel van mijn leven geworden en ik wil graag mijn eigen fantastische ervaringen in Zuid-Afrika met iedereen delen. Als je onderstaande paragraaf leest, zal je begrijpen dat woorden sowieso niet genoeg zijn. Maar we kunnen je beloven dat jouw verblijf onvergetelijk zal zijn!

Leeuwen klimmen in boom in Zuid-Afrika

Hoe hard we ook proberen te beschrijven wat je voelt als je in Zuid-Afrika bent, het lukt ons niet. Je moet het zelf voelen. Hoe kunnen we uitleggen wat je voelt als je midden in de bush de totale stilte 'hoort' en dan ineens een leeuw in de buurt hoort brullen.... We kunnen dit gevoel niet inpakken en naar je opsturen om het te proberen, je kunt het alleen ervaren als je hier bent. Het enige gevaar is dat je niet meer weg wilt;-)

MEER OVER ONS


REVIEW

 

"Dank je voor al jouw hulp." Je was geweldig, beantwoordde al mijn vragen en gaf me alle informatie die ik nodig had voor mijn reis. Ik waardeer je persoonlijke ondersteuning echt; ik denk niet dat veel bedrijven hetzelfde niveau van hulp bieden. Dus heel erg bedankt! " (vertaald uit het Engels)   Jennifer, Canada   

MEER REVIEWS

Engelse vlag